[Openvas-discuss] Problems connecting to server with client

Wilkinson,Timothy R Timothy.Wilkinson at alegent.org
Fri Sep 11 15:40:41 CEST 2009


I have the OpenVAS server and client (2.0.3) on the same system currently.  I was able to connect with the client one time but since updating plugins on the server using the openvas-nvt-sync command, I now receive the following errors every time I try to connect:

Invalid PLUGIN_INFO response from server
Error while updating the cached plugin information
Login failed

I'm connecting to the 127.0.0.1 over 9390.

I'm sure it's a server side issue because I've tried multiple clients, (linux and windows versions), with the same results.  The operating environment is Ubuntu.

I've looked through the archives but have not found an answer.

Tim Wilkinson


________________________________
Sponsored by Catholic Health Initiatives and Immanuel Health Systems, Alegent Health is faithful to the healing ministry of Jesus Christ, providing high quality care for the body, mind and spirit of every person.

The information contained in this communication, including attachments, is confidential and private and intended only for the use of the addressees. Unauthorized use, disclosure, distribution or copying is strictly prohibited and may be unlawful. If you received this communication in error, please inform us of the erroneous delivery by return e-mail message from your computer. Additionally, although all attachments have been scanned at the source for viruses, the recipient should check any attachments for the presence of viruses before opening. Alegent Health accepts no liability for any damage caused by any virus transmitted by this e-mail. Thank you for your cooperation.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.wald.intevation.org/pipermail/openvas-discuss/attachments/20090911/b6091fa3/attachment.html>


More information about the Openvas-discuss mailing list