[Openvas-discuss] HTTPS in GSA with libmicrohttpd 0.9.0

Stefan Schwarz Stefan.Schwarz at unibw.de
Wed Aug 18 15:24:24 CEST 2010


Am 16.08.2010 10:19, schrieb Michael Wiegand:
> Hello,
>
> In the past there were issues with the httpd library gsa uses (libmicrohttpd)
> that prevented some browsers (e.g. Internet Explorer) from accessing the gsa.
>
> Felix filed a bug report for libmicrohttpd back in January (see
> https://gnunet.org/bugs/view.php?id=1537) and the issue seems indeed to be
> fixed!
>
> I've just built gsa with libmicrohttpd 0.9.0 and was able to access gsa over
> HTTPS with Internet Explorer 8 without any issues. There were no changes
> required in gsa.
>
> It would be very useful if folks who had issues in the past with the browsers
> Felix mentioned in the issue (links, Opera, iphone, Safari, IE6+8) could try
> to build gsa with libmicrohttpd 0.9.0 and post their experiences here.
>
> Thanks to everyone involved for fixing this issue!
>
> Regards,
>
> Michael
On my platform:

Ubuntu 10.04 LTS
libmicrohttpd-0.9.0
Firefox 3.6.8

https now works as expected. Thanks for your efforts, now i can close my 
stunnel.

	Stefan

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/pkcs7-signature
Size: 6299 bytes
Desc: S/MIME Cryptographic Signature
URL: <http://lists.wald.intevation.org/pipermail/openvas-discuss/attachments/20100818/2ebb25f3/attachment.p7s>


More information about the Openvas-discuss mailing list