[Openvas-discuss] Problem with nvt in gsa

Alicia Smith asmith at neospire.net
Mon Mar 14 18:38:28 CET 2011


I am running openvasmd --update now just to be sure.
It's taking quite a while to finish.

I'll update you when completed.

Thank you,

Alicia

-----Original Message-----
From: openvas-discuss-bounces at wald.intevation.org
[mailto:openvas-discuss-bounces at wald.intevation.org] On Behalf Of Alicia
Smith
Sent: Monday, March 14, 2011 12:36 PM
To: matthew.mundell at greenbone.net
Cc: openvas-discuss at wald.intevation.org
Subject: Re: [Openvas-discuss] Problem with nvt in gsa

Yes, I have done that just before I started adding slaves and tasks -
but then I began a scan and realized there were no NVT's to select from.

The manager won't run unless the db is initialized.

-----Original Message-----
From: matthew.mundell at greenbone.net
[mailto:matthew.mundell at greenbone.net] 
Sent: Monday, March 14, 2011 12:34 PM
To: Alicia Smith
Cc: Scott Damron; openvas-discuss at wald.intevation.org
Subject: Re: [Openvas-discuss] Problem with nvt in gsa

> I am able to run the sync command successfully.
>
> However, within GSA there are no NVT's listed.
>
> If I look at scan configs - NVT's listed are at 0

Did you update the Manager database?

	openvasmd --rebuild ...

--
Greenbone Networks GmbH
Neuer Graben 17, 49074 Osnabrueck, Germany | AG Osnabrueck, HR B 202460
Executive Directors: Lukas Grunwald, Dr. Jan-Oliver Wagner
_______________________________________________
Openvas-discuss mailing list
Openvas-discuss at wald.intevation.org
http://lists.wald.intevation.org/mailman/listinfo/openvas-discuss



More information about the Openvas-discuss mailing list