[Openvas-discuss] GSA Problem with Feeds on CentOS

Dan The Man blammy8 at yahoo.com
Mon Mar 28 21:51:40 CEST 2011


So should I infer that the "get_feed_oap:765" is to be expected then? This is 
normal for now?

-Dan




________________________________
From: Matthew Mundell <matthew.mundell at greenbone.net>
To: "Langer, Gerhard" <Langer.G at ampeg.de>
Cc: "openvas-discuss at wald.intevation.org" <openvas-discuss at wald.intevation.org>
Sent: Fri, March 25, 2011 7:31:48 AM
Subject: Re: [Openvas-discuss] GSA Problem with Feeds on CentOS

> I searched and found one irritating thing: on Configuration - Scanconfigs
> all families and NVT entries show "0" see attached
> screenshot[Description: cid:image001.png at 01CBEAE0.7721D170]

This could be because the Manager --rebuild happened before the NVT sync.
So if you sync the feed and then do the Manager --rebuild, you should see
the NVTs.

>
> If I select - Administration - NVT Feed
> Internal error: get_feed_oap:765

On IRC on 2011-03-23 atomicturtle, who maintains those packages, said

    I dont think administrator works yet
    I havent done any serious work on that at all

and also noted that the CentOS "openvas" package excludes administrator for
that reason.

I think we should adjust the Admin colours for Atomic on the packages web
page.

--
Greenbone Networks GmbH
Neuer Graben 17, 49074 Osnabrueck, Germany | AG Osnabrueck, HR B 202460
Executive Directors: Lukas Grunwald, Dr. Jan-Oliver Wagner
_______________________________________________
Openvas-discuss mailing list
Openvas-discuss at wald.intevation.org
http://lists.wald.intevation.org/mailman/listinfo/openvas-discuss



      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.wald.intevation.org/pipermail/openvas-discuss/attachments/20110328/317b6b04/attachment.html>


More information about the Openvas-discuss mailing list