[Openvas-discuss] Odd report issue

Brandon Perry bperry.volatile at gmail.com
Sat Aug 4 06:54:50 CEST 2012


The exact same thing happens with a custom client written in C#, so it
has to be happening server side.

On Fri, Aug 3, 2012 at 11:53 PM, Brandon Perry
<bperry.volatile at gmail.com> wrote:
> Very weird issue, it seems get_reports isn't returning all the data?
> Thoughts? 192.168.1.5 is running 11.10 Ubuntu using the OBS repos.
>
>
> bperry at w00den-pickle:~$ omp -h 192.168.1.5 --verbose --username admin
> --password password --xml "<get_reports
> report_id=\"2ab6c9e7-449c-4893-ab86-ca34250b1c95\" />"
>
> WARNING: Verbose mode may reveal passwords!
>
> Will try to connect to host 192.168.1.5, port 9390...
> lib   xml-Message:    asking for 1048576
>
> lib   xml-Message: <= <authenticate_response status="200" status_text="OK"/>
>
> Sending to manager: <get_reports
> report_id="2ab6c9e7-449c-4893-ab86-ca34250b1c95" />
> lib   xml-Message:    asking for 1048576
>
> lib   xml-Message: <= <get_reports_response status="200"
> status_text="OK"><report id="2ab6c9e7-449c-4893-ab86-ca34250b1c95"
> format_id="d5da9f67-8551-4e51-807b-b6a873d70e34" extension="xml"
> content_type="text/xml">
>
> lib   xml-Message:    asking for 1048576
>
> lib   xml-Message:    Error: Error on line 1 char 192: Document ended
> unexpectedly with elements still open - 'report' was the last element
> opened
>
> lib   xml-Message:    End error: Error on line 1 char 192: Document
> ended unexpectedly with elements still open - 'report' was the last
> element opened
>
> Failed to read response.
> bperry at w00den-pickle:~$
>
>
> --
> http://volatile-minds.blogspot.com -- blog
> http://www.volatileminds.net -- website



-- 
http://volatile-minds.blogspot.com -- blog
http://www.volatileminds.net -- website



More information about the Openvas-discuss mailing list